Bu yazımızda, 10.000 puff-nefes özelliği bulunan Puff Mega adlı bir kullan at cihazın (tek kullanımlık) kutu açılımı ve incelemesini yapacağım. Bu cihaz, son zamanlarda oldukça popüler hale gelen bir üründür. Puff Mega 10.000 ürünü Puff Tech markası tarafından üretilmektedir.

Puff Mega Ürün Özellikleri

  • 10.000 puff kapasitesi
  • 500 mAh batarya
  • 20 ml likit kapasitesi
  • Type-C şarj girişi
  • 5 mg nikotin
  • Tütün ve meyve aromaları
  • 47mm x 15mm x 95mm boyular
  • 60 gram

Kutunun İçindekiler

  • Cihaz
  • Koruma poşeti
  • Şarj kablosu mevcut değil!

Cihazın İncelemesi

Cihazın kutusu, standart bir kullan at cihaz kutusudur. Kutusunun içerisinden sadece ürün çıkmaktadır. Ürün type-c şarj girişine sahiptir ve şarj edebilmek için bir adet type-c kablo edinmeniz gerekiyor.

Cihaz, mat bir yüzeye sahip, ince ve hafif bir yapıdadır. Tasarım olarak oldukça ideal boyutlarda ve taşıması kolaydır. Logosu kabartma şeklindedir. Cihazın üzerinde, bir ışık ve bir şarj girişi bulunur.

Cihazın kullanımı oldukça basittir. Cihazın ucundaki plastik koruyucuyu ve alt kısımdaki plastik koruma bantlarını kaldırdıktan sonra kullanım hazırdır. Cihazın ucunu ağzınıza götürün ve çekin. Cihaz, çekim yaptığınız anda çalışmaya başlar.

Kutu üzerinde bulunan kazıma alanındaki doğrulama kodu ile orjinal ürün doğrulaması yapabilirsiniz

Doğrulama için ziyaret edeceğiniz adresi buraya bırakıyorum.

https://verification.pufftech.com

E-Likit ve Aromaların Lezzeti

Cihazın likit kapasitesi 20 ml’dir. Puff Mega 10.000 tütün, meyve, çikolata-kahve ve fresh lezzetler çeşitleri ile birlikte toplamda 20 aroma seçeneği sunar. Bazı en çok tercih edilen aromalar Mixed berries, Peach Ice, Bluerazz Pomagrande, Banan Ice, Cool Mint, Cafe Latte, Cotton Candy gibi aromalar var. Ben bugün Peach İce aromasını tercih ettim. Soğuk şeftali olarak geçen aroma oldukça hoşuma gitti. Meyve lezzeti alırken ayrıca serinletici ice etkisini mentol ile sağlamışlar. 

Baskın meyve aomlarını sevenler mutlaka meyveli aromalar tercih etmelidir. %5 nikotin seviyesi oldukça ideal. Nikotin ihtiyacını tam olarak sağlarken boğazımda yanma yapmadı. Ağız dolusu buhar gelmesi içimin en güzel taraflarından birisiydi. Diğer meyve aromaları da oldukça lezzetlidir diye düşünüyorum. Birkaç adet daha farklı aroma seçeneklerini deneyip, fikirlerimi sizlerle paylaşacağım.

Sonuç

10.000 puff nefes sayısı olan Puf Mega, oldukça başarılı bir üründür. Cihaz, kullanımı kolay, kaliteli ve uzun ömürlüdür. Şarj ederek uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz. Aromalardan hoşlanıyor ve nargile tarzı içim seviyorsanız bu baskın aromalar tam size göre. Ayrıca içerisinde kullanılan salt likit o kadar dengeli ki size sigarayı aratmıyor. Satın alabileceğiniz website adresini burada sizler için paylaşıyorum www.puff-tr.net

Yazar Hakkında

Bu yazı, Kendinleilgilen ziyaretçilerinden Ali bey tarafından yazılmıştır. Kendisi sadece yazıyı yazmak istemiş, kişisel bilgi paylaşmak istememiştir. Ali beye bu değerli katkısı için çok teşekkür ederim.




Post a Comment

Yazı ile ilgili yorumunuz?

Daha yeni Daha eski