Virago su bazlı aromalar, blogumu takip edenlerin yakından bildiği aromalar. Aromalar konusunda esnek olsam da genel olarak bu firmadan gelen faturalı ve yerlileştirilmiş ithal suda çözünen gıda aromalarını kullanmayı tercih ediyorum.

Genel Yorumlarım

Virago su bazlı aromalar genel olarak kaliteli. Ancak salt nbase kullanıyorsanız %10 kesinlikle yetmiyor. Sitelerinde de yazdığı gibi %15 civarında aroma eklemek gerekiyor. Freebase nikotin kullandığım sürece Virago su bazlı aromalar radarımda olur ama salt base kullanacağımda muhakkak daha güçlü aromalar ararım.

Damak tadından bağımsız olarak, bazı aromalar daha güçlü bazıları daha hafif kalırken, bazılarını beğenmedim veya isimlerine benzetemedim.

Virago Su Bazlı Aromalar İnceleme

En Başarılı Virago Su Bazlı Aromalar

  1. Virago Kurabiye Mix: Gün boyu içilebilir
  2. Optimaroma Taze Meyveler: Güzel kırmızı bir likit çıkıyor, çok hızlı demleniyor
  3. Karpuz aroması: Taze karpuz tadı.
  4. Optimaroma Çilek: Kesinlikle güzel ve güçlü.
  5. Ayrıca Badem ve Hindistan cevizi aromalarına, tek başlarına olmasa da diğer aromalarla gösterdikleri müthiş uyumdan ve güzel içimlerinden dolayı tam not verdim.
  6. Optimaroma Kavun: En güçlü aromaları sanırım. Gerçekten güzel ama uzun süre içince bayıyor. Ayrı demlenip karışımın tankta yapılması lazım.
  7. Mentol aroması: Çok güçlü, ben sevmesem de eşim yıllardır kullanıyor.

Kesinlikle Beğenmediğim Virago Su Bazlı Aromalar

  1. Türk Tütünü aroması (en fazla %6 olmalı, sert tatlı bir tütün),
  2. Filtre Kahve aroması (çok hafif, en az %15 gerekiyor, %8 ile hafif geldi).

Eh Dediğim Aromalar

  1. Optimaroma Tatlı Kraker: Önceden çok ama çok severdim hatta graham cracker aromaları inceleme yazımda da üst sıralarda ama artık tatsız geliyor, nedenini bilmiyorum. Fena değil ama eskisi gibi sevmiyorum, 1 yıldır almıyorum.
  2. Virago Çikolatalı Süt aroması: Demlenince çok karardığı için ve coillerimi mahvettiği için içmiyorum, tadı fena değil. Şahsen içmem ama seveni çok.
  3. Virago Kahve Karamel aroması: Bu aroma da fena değil ama çikolatalı süt gibi coili mahvediyor ve demlendikçe aşırı koyulaşıyor. Tavsiye etmem aslında.

Ayrıca tütünle alakalı tüm aromaları güzel ama dönem dönem çıkarıp ekledikleri için onları yazmayacağım.Yeni aroma çıkarırlarsa bu sayfayı güncellerim.

Kullandığım Diğer Ürünleri Merak Edenler İçin

Nereden Aroma ve Nbase Alıyorum?

Solumaya uygun VG markaları – sohbet

Yorumların bir kısmı.. (malum siteyi taşıdım ama yorumları taşıyamadım). Yorumlarda aroma fiyatları güncel değil, lütfen kendi sitesinden kontrol ediniz.

 

Virago Su Bazlı Aromalar yorum 1

 

Virago Su Bazlı Aromalar yorum 2

Virago Su Bazlı Aromalar yorum 3

 

Virago Su Bazlı Aromalar yorum 4

Virago Su Bazlı Aromalar yorum 5

Post a Comment

Yazı ile ilgili yorumunuz?

Daha yeni Daha eski